Eksploroni

Botën që nuk e keni parë akoma

Shijoni Udhëtimet

Ne jemi Turisti.al

 • Fluturime kudo në botë

 • Hotele me 5 Yje

 • Paketa All Inclusive

 • Makina me qera në çdo shtet

 • Guida private

 • Guida në grup

 • Krociera

 • Bashkëpunime në mbi 120 shtete

Bëj gati valixhet dhe nisu

Udhëtime fantastike

Shërbim profesional

Udhëtime të sugjeruara

$120

per night

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporui incididunt ut labore et dolore magna papi aliqua ut enim ad.
$90

per night

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporui incididunt ut labore et dolore magna papi aliqua ut enim ad.
$75

per night

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporui incididunt ut labore et dolore magna papi aliqua ut enim ad.
$30

per night

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod temporui incididunt ut labore et dolore magna papi aliqua ut enim ad.

Paketa fantastike

Shërbimet në Turisti.al

 • Fluturime në të gjithë botën

 • Paketa të ndryshme turistike

 • Makina me qera kudo në botë

 • Guida fantastike

Na Kontaktoni

Bëni gati valixhet dhe nisuni ! Për pjesën tjetër , kujdesemi ne !